Hallo ik ben Cushico,

Een vrolijk klein leeuwtje dat graag jouw vriendje wil worden.
Heb je zin om even te knuffelen, pak mijn pootje dan vast en leg je hoofdje op mijn zachte kussentje.
Als je op reis gaat, ga ik graag met je mee, want ik ben Cushico en ben het liefst altijd bij jou!

 

Cushico is het knuffelkussentje om jouw kindje iets dierbaars en vertrouwds te geven bij een spannende of ingrijpende gebeurtenis zoals bijvoorbeeld logeren, voor het eerst naar het kinderdagverblijf, bij een ziekenhuisopname of na een scheiding.

Het knuffelkussentje bestaat uit een groot en een klein kussentje die aan elkaar verbonden zijn met een geel bandje. Het grote kussentje is heerlijk zacht om tegenaan te liggen en het leeuwenpootje op het kleine kussentje nodigt je kindje uit om het vast te pakken.

Elk Cushico knuffelkussentje is uniek want je kunt het met je eigen stof(fen) laten maken. Denk hierbij aan de oude lievelingspyjama van je kindje of aan een (zacht) kledingstuk van jou en je (ex) partner. De kleur van het leeuwenpootje op het kleine kussentje kan je zelf bepalen. Er zijn negen kleuren waaruit gekozen kan worden, dus er is altijd wel een kleur te vinden die bij jouw stof past. Je kunt ook een knuffelkussentje laten maken van een eigen stof in combinatie met een Cushico stof. Alles is mogelijk want elk kussentje wordt met de hand en met liefde in Utrecht gemaakt.

Geen eigen stof, maar wel een knuffelkussentje bestellen, kan natuurlijk ook. Dan maken wij het knuffelkussentje in de vrolijke streepjesstof (voorzijde) en de kleine leeuwenpootjes stof (achterzijde). Ook bij deze uitvoering kan je het leeuwenpootje op het kleine kussentje in de lievelingskleur van je kindje kiezen.

Bij het Cushico knuffelkussentje krijg je een bijpassend tasje zodat je kindje zijn of haar knuffelkussentje overal veilig en schoon mee naar toe kan nemen. Ook deze tasjes zijn uniek want de labeltjes aan het tasje worden gemaakt van dezelfde stof als het knuffelkussentje, zo weet je altijd welk kussentje bij welk tasje hoort.
 

Wat is er nodig om jouw persoonlijke Cushico knuffelkussentje te maken:

Als je het Cushico knuffelkussentje met je eigen stof wilt laten maken, adviseer ik om alleen zachte (ecologische) 100% katoenen stoffen als flanel katoen, katoen satijn of jersey katoen te gebruiken. Synthetische stoffen zijn niet geschikt voor dit knuffelkussentje.

Voor zowel de voorzijde als de achterzijde van het Cushico knuffelkussentje is een stukje stof nodig van 30 x 30 cm. Geef bij beide stoffen aan welke stof aan de voorzijde van het knuffelkussen gebruikt moet worden (hierbij staat op het kleine kussentje het leeuwenpootje) en welke stof aan de achterzijde (hierbij staat op het kleine kussentje het Cushico logo). Dit geldt ook als je je eigen stof wilt combineren met een Cushico stof.
 

Gebruikte materialen Cushico knuffelkussentje en tasje:

Binnenkussen: katoenen hoes gevuld met comforel, een synthetische holle vezel die gedraaid is tot een bolletje. De comforel vulling is anti-allergeen en behoudt na het wassen zijn volume.

Cushico stof met streepjes en kleine leeuwenpootjes: 100% ecologisch katoenen popeline.
Deze stof is GOTS* gecertificeerd en digitaal geprint in Nederland.

Cushico stof met logo en groot leeuwenpootje: ecologisch katoen canvas.
Deze stof is GOTS gecertificeerd en digitaal geprint in Nederland.

Cushico tasje: ecologisch katoen canvas.
Deze stof is GOTS gecertificeerd en digitaal geprint in Nederland.

*GOTS =  Global Organic Textile Standard, een internationale standaard voor biologisch textiel.
Lees hier meer over op http://www.global-standard.org/
 

Wasvoorschriften:

Het Cushico knuffelkussentje en tasje kunnen op 40 graden in de wasmachine worden gewassen met een anti-kreuk programma. Laat ze na het wassen, bij voorkeur liggend, aan de buitenlucht drogen.
Het knuffelkussentje en tasje willen niet in de droogtrommel en houden er ook niet van om gebleekt te worden ;-)

 

 

 

 

 

© 2017 - 2023 Blue Bottle Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel